Nu startar www.bensinskatteuppror.se !

Eftersom orättvisorna i regeringens bilpolitik är så stora måste vi protestera. När bensinpriset blivit så dyrt att det för många lönar sig att sluta köra till jobbet och istället stanna hemma på sofflocket har det gått för långt. Bensinskatten måste sänkas genast, annars kommer Sverige stå stilla. För att rädda jobben och få igång Sverige krävs det att regeringen gör följande:

1. Sänk bensinskatten!
2. Ta bort momsen på bensinskatten!
3. Inför samma låga moms på bensin som för kollektivtrafik, alltså 6 % istället för som idag 25 %!

Sverige måste bli mer rättvist och enklare att leva och jobba i. Bensinskatten måste sänkas ordentligt och den vansinniga momsen på bensinskatten måste genast tas bort. Bilen betyder frihet för oss och utan den kan vi varken ta oss till jobbet eller sköta vår vardag. Något måste göras nu! Protestera med mig på www.bensinskatteuppror.se ! uppmanar Lennart Bengtsson
Jag uppmanar därför alla att engagera sig i de aktiviteter som finns på www.bensinskatteuppror.se! Skicka protester till finansministern, skriv insändare och be dina vänner och kollegor att skriva på protestlistorna som finns på hemsidan. Tillsammans kan vi göra skillnad, avslutar Lennart Bengtsson.

Lennart Bengtsson är initiativtagare till www.bensinskatteuppror.se. Han driver sedan många år också nätverket www.bilfront.org och är en stor vän av folkbilismen och den frihet bilismen ger vanligt folk.